Föräldrautbildningar

Grupper som är direkt kopplade till verksamheten på BVC eller barnmorskemottagningen har upphört då vi stänger den 23/3 – 2018

Att föda hemma – information för intresserade

Fördelar och nackdelar med att föda hemma. Några hemförlösande barnmorskor berättar och svarar på frågor som ni kan ha. Utan kostnad för alla och vi träffas vanligtvis mellan kl 17.00 och 18.00 den andra onsdagen i varje månad (med uppehåll under sommaren). Ny lokal från och med april kommer bl a att meddelas här. 

Den sista gången i Allvis’ lokaler blir den 14 mars. 

Att bli och vara pappa eller medförälder

Att få barn, att vara pappa eller medförälder är olika för var och en – hur ska det bli? Hur blev det? Många gånger är det roligt och ibland helt underbart. Vi har pappa- och medföräldragrupper gemensamt för de som väntar barn och de som redan har. Anmälan till pappagrupp sker till barnmorska, BVC-sköterska eller till  ulf @ allvis.nu

Anmäl intresse till ulf @ allvis.nu så får du information om när nästa tillfälle blir. 

Mammor, pappor, barn – relationer i förändring

Att få barn innebär många förändringar och ställer nya krav på relationen mellan föräldrarna. Individuellt eller som par erbjuds du att gå i ett kostnadsfritt samtal hos vår terapeut och utöver det kan ni träffa andra par i föräldragrupperna och prata kring detta.

För tidsbeställning ring 0708 511 779 (Ulf Petrén) eller maila ulf @ allvis.nu

Babymassage

Även små bebisar älskar beröring och det har visat sig att det är främjande för deras utveckling. Hudkontakten gör att ni som föräldrar bättre knyter an till varandra och det kan  lugna ditt barn och även lindra kolik.   Kirsi kommer att ha grupper i privat regi efter vi stängt. 

Träffar för ensamstående föräldrar

Stockholms Makalösa Föräldrar är en organisation som bl a har samtalsgrupper, du kan ta kontakt med  Marianne Johansson mail: marianne.johansson/at/comhem.se Hon erbjuder även enskilda samtal med ett ”prova på”-pris den första gången som kostar 300:-, därefter kostar det 600:-/gång.